Ai aici prospectul de la samponul medicinal cu Nizoral :http://www.pcfarm.ro/prospect.php?id=1977 Dupa cum vezi decoloreaza doar parul degradat prin vopsiri repetate sau parul carunt. Sensibilitatea la constituientii samponului este de natura individuala : unii, pot avea reactii cutanate alergice atii, nu. Este un sampon medicinal f. scump iar daca nu este cuprins in lista tratamentului recomandat nu vad de ce l-ai adauga tu. Oricum, problemele scalpului nu se rezolva numai cu acest tratament. Tratamentul trebuie alaturat eliminarii cauzelor ( stres, oboseala ) care se presupun a fi generatoare a problemelor, altfel tratamentul nu are efect
Numai bine!
Nu decoloreaza, m-am facut si eu.Si eu am facut o data o alergie cumplita!
Poti sa te faci cu cateva galbenusuri de ou in cap, cu ceva sampon pe baza de petrol. Ajuta f mult!
Eu nu am mai avut matreata si parul meu arata spectaculos, si stralucea. E mult mai bogat si frumos
Mult succes:*!
@alessia5158: Prima oara doctora vroia sa imi prescrie acest sampon insa si-a dat seama ca este prea puternic pentru ce am eu acum si a renuntat. Vroiam sa stiu pentru orice eventualitate daca se agraveaza problema. De scapat mi-a zis ca nu voi scapa de ea in totalitate dar se poate agrava, nu l-am adaugat eu asa tam nesam sa ma aflu in treaba.
Mi-a spus si ce imi spui tu, sa incerc sa elimin pe cat posibil stresul si alti factori asemanatori. Oricum, mersi pentru informatii.
Foxy, grija mare ca ramai cu un pic de par in cap, si ala anemic. Lasa tratamentele. 1. Matreata apare pe fond de stres, dispare la fel. 2 Problema este ca atata timp cat ai matreata, iti formezi niste ticuri de scarpinat de care trebuie sa scapi. Ca sampon, pentru par gras iti recomand ceva profesional: Satinique varianta purifianta. dupa asta iei o varianta mai delicata, de utilizare zilnica. Iei un litru fiindca se pot spala toti din casa fara probleme, iar tie iti trebuie o vreme indelungata. Costa 112 lei, un litru. Suna-ma la 0732258668.