Nu e adevarat.Creierul si tot ce tine de acesta se odihneste si se reface intre orele 21:00-23:00.In timpul zilei poti sa stai si nedormit dar atunci se odihneste corpul.Bafta
Daca nu dormi 8 ore pe zi cel putin te simti obosit si creierul spune ca nu e bine odihnit, nu reactioneaza cum trebuie dar nu mor neuronii doar are nevoie de recuperare.
Eh, nu mai au si ei ce inventa, ce mai descoperii ca sa prosteasca lumea.
Este o prostie mare spusa de ei, pentru ca gandeste-te, daca ar fi asa, cine ar mai fii treaz? Nimeni, ar dormii majoritatea, pentru a-si patra mintea pana la moarte.
Creierul, se odihneste putin pentru ca nu are nevoie de odihna, omul pretinde ca stie totul despre creierul uman, cum actioneaza aceste, ce poate face si ce nu, dar de fapt nu stie nimic, ci pretinde doar ca stie.
Tocmai d'asta au facut aceasta descoperire publica, pentru ca altceva nu stiu sa faca.
Concluzie: Nu, nu iti mor neuronii daca nu dormi, ci doar ti-e somn. Daca petreci nopti nedormite asta e altceva, apar boli, dar nu au treaba neuronii cu somnu
Neuronii iti mor in fiecare minut alk vietii fie el dormit sau nu oricum chestia cu IQ si scadeea lui i n timpul somnului este o prostie pentru ca atunci cand dormi tot corpul se regenereaza mai ales creierul de aceea te doare capul cand esti obosit creierul iti spune ca este prea solicitat si ca ai nevoie de odihna
lipsa somnului duce la :pierderea concentrarii(Adica nu te mai poti concentra), pierderea luciditatii(dupa multe ore de nesomn) adica nu mai8 stii ce faci, unde esti etc nu mai vorbesti coerent(ti se impleticeste limba in gura)
Http://www.eva.ro/......-8822.html
punctul 3 ..aici am vazut chestia asta.iar daca este vorba de studiul unei universitati e clar cv serios. daca e cautati pe net chestia asta.
Ce sa zic, decat ca acum IQ ul meu ar trebui sa dea cu minus, deci deci ar trebui sa fiu in stare nici sa scriu la laptop ca nu m-ar duce capul.pacat pentru mine