Nu stiu ce analize sunt astea, dar ori n-ai inteles tu nimic, ori le-ai facut la un sarlatan.
Tahicardia este o problema cardiaca (cresterea ritmului cardiac), nu are treaba cu respiratia. Nisip la plamani nu exista (poate la rinichi).
Cred ca daca are tahicardie si este stresata e posibil sa se ventileze prea mult si de aici asa zisele probleme de respiratie?! Dar fetii asteia ori ii lipsesc prea multe vitamine,ori e prea stresata de prea multa informatie de pe net,de la strabism cred ca i se trage si nisipul la plamani.
de fapt, deci, in consecinta, problema cea mai grava sunt cearcanele.te-ai batut cu cineva? de sunt umflate si mov?
Daca zici ca ai tachicardie,si cearcane umflate si mov,s-ar putea sa ai lipsa de fier, chiar si stresul este un simptom a lipsei de fier, glicemia 120mg% nu este mare este in limita normalului,iar nisip la plamini nu cred ca ai, pentru ca asa ceva nu exista, pentru circulatie sint medicamente f bune homeopatice ex. tebofortan, iar lipsa de vitamine o poti rezolva cu vit.si alimentatie bogata in vit., vit D o iei de la soare sau picuri, multa sanatate
Awkesna întreabă: