Daca crezi ca e din cauza acelei fete vorbeste cu ea, astfel subconstientul iti va da inapoi voie sa mananci, iar daca consideri ca nu e din cauza acelei fete, consulta-te cu un psiholog fiindca cu asemenea lucruri nu te joci! Mult noroc si sper ca te-am ajutat!
Ma bucur ca am putut sa ajut!
Bravo tie o sa ajungi schelet ambulant pentru o proastă care nu dă 2 bani pe tine, asa sa faci grevă, infometeaza te ca ies parintii la zar cu cheltuielie pe tine te exclud de la masa de craciun, tu maninci de paști le cailor
1. Știi tu ce/cât vorbesc cu fata aia?
2. Nu e greva foamei. Efectiv mi se face rău dacă mănânc.
Oricum. Nu are rost sa ma cert cu tine din moment ce e evident ca ai un intelect inferior oricărei ființe de pe pamant.
Sărbători fericite și multă sănătate!
Sa faci anemie este riscul, da? Interesanta gandire. Nu trebuie sa te miri ca traiesti o saptamana mancand putin. nu poti trai mancand mai putin decat necesarul pe termen lung. Iar pierderea senzatiei de foame e si ea o problema pe termen lung. Cred ca multi ani ai mancat normal, dar ai privit mancarea ca pe ceva rau.
Chiar daca n-ai chef/nu poti manca, trebuie sa o faci. Daca mai mananci cum ai zis ca ai mancat saptamana asta, nu o s-o mai duci mult . Mananca ceva mai usor si daca e chiar asa grav, vomiti de la prima gura, du-te la doctor, inseamna ca ai ceva.