| Florin_George_1994 a întrebat:

Dau FUNDA la primul care da un raspuns bun, si cu o atitudine serioasa. Am fost cu mai multi la un gratar, si am luat si un ATV cu noi. La una din turele care le-am dat cu ATV-ul (ne plimbam cate 2), s-a luat o curba foarte usoara cu viteza maricica. Unul din cei 2 a cazut, iar celalalt a sarit de pe ATV. Cel care a cazut a sarit ATV-ul peste el, problema nefiind foarte mare; un genunchi foarte putin julit si il doare cam rau incheietura de la o mana(cea in care s-a sprijinit cand a cazut). Nu s-a lasat cu niciun fel de pagube (Doamne ajuta). Ce solutii exista pentru a scade durerea de la antebrat? Tin sa precizez ca doare aproape la orice miscare.

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
Salontanul
| Salontanul a răspuns:

Gheata si prezentarea la medic pentru a vedea la radiografie daca nu sunt si alte probleme mai grave. Alta data se punea apa de plumb. Nu stiu daca mai exista in farmacii si acum, oricum, cred ca nu-i deschisa nici o farmacie.

2 răspunsuri:
| Bogdan355 a răspuns:

Să se împingă în mână și dacă simte ca o tăietură e ruptă.

| Florin_George_1994 explică (pentru Bogdan355):

Daca e rupta se umfla, dar oricum nu a fost ceva grav!