| r4uL a întrebat:

Dau funda pentru cine imi da o reteta naturista pentru combaterea caderii parului.

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
7 răspunsuri:
| ღmirunikaღ a răspuns:

Foloseste ulei de masline fa-ti masca cu vitamina si ulei de basline si un galbenusi de ou [atentie! alege-l pe cel extra virgin si intereseaza-te pe google cam cat se tine in cap am auzit ca se tine 20 minsau 23 min sau ulei de ricin e si el f bun tot in combinatie cu viitam A si cu galbenus de ou si clatestete cu apa cat de cat mai rece si pieptene cu un pieptan mai rar

| BiancaLYS a răspuns:

Iti zic ceva mai simplu. Cauta in farmacii sau pe net. gama de produse pentru. ingrijre : KRAUTER. Acolo gasesti tot ce vrei. Si eu am avut aceasta problema dar iti jur ca in 2 saptamani a ravaenit totul la normal. Succes!

| FetitzaCuOchiiCapruy a răspuns:

Uleiul de ricin este cel mai bun dar poti folosi si acest tratament din farmacie: Favisan si Tinctura de plante impotriva caderii parului. Iti recomand inca ceva: Revalid. E foarte bun! Si mai este bun si gama: GeroVital. Pentru mama mea au functionat toate metodele pe care ti le-am prescris tie! Sper sa te ajute si sa nu mai ai probleme!

| denisacosmina98 a răspuns:

Eu zic să foloseşti uleiul de ricin este tare bun pentru păr.
Baftă!

| Malvina24 a răspuns:

Pentru revitalizarea, stralucirea si supletea parului se foloseste infuzia din coaja de lamaie. Se taie marunt cojile de la 500 g lamai, se pun intr-un vas si se toarna peste ele 1, 5 l apa clocotita. Se astupa vasul si se lasa 3 ore, dupa care se foloseste pentru clatirea parului proaspat spalat. Se bea zilnic o cana cu infuzie de schinduf pentru cresterea parului.
Carenta vitaminei B6, tratamentele chimice, bolile de piele, excesul de seboree pot determina caderea parului. Este importanta si recomandata o alimentatie bogata in uleiuri vegetale nerafinate, siliciu, vitamina E si B, sulf.

| Malvina24 a răspuns:

* Scalpul se maseaza cu ulei de masline sau cu ulei de ricin. Masajul se face cu 1-2 ore inainte de spalare si se acopera cu un prosop. Se spala cu sampon si se clateste cu apa calda in care s-au adaugat doua linguri cu zeama de lamaie sau otet. Tratamentul se repeta timp de doua saptamani.
* Se beau doua cani pe zi cu infuzie din radacina de brusture. Se pune cate o lingurita de planta maruntita la o cana de apa clocotita, se acopera si se lasa sa stea 10 minute. Se strecoara si se bea.
* Se maseaza scalpul cu alifie de propolis, zilnic, timp de 4-5 luni.
* Parul se clateste, cu infuzie de coada calului, masand scalpul. Se pun 3 linguri de planta maruntita la un litru de apa clocotita, se acopera vasul, se lasa sa stea 5-10 minute, apoi se strecoara si se foloseste.
* Se maseaza scalpul cu otet de mere, timp de o saptamana, de cateva ori pe zi.