| yuP a întrebat:

Dau funda! Stiti daca UNDESTOR are efecte adverse la varsta de 15 ani si daca pot folosi pentru cresterea in forta si a masei musculare?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| eugem35 a răspuns:

Nu te sfatiesc la varsta ta sa consumi asa ceva ai rabdare si asteapt sa creasc muschi pe cale natural
adica mult sport nu iii grabii
nu poti sa stii inaitand in varsta ce reacti adverse are aceste supstante
tu ii vezi pe cefosii de la BGS, te intrebi mai au ficat in ei oare organele lor mai sunt sanatoase
ce spu nu este sanatat si viat mai importante de cum arati.
ai mare grija la ce consumi macare cat de cat naturala si echilibrata si mult sport de vrei sa faci culturism nu baga in tine stetroizi si al te chimicale

1 răspuns:
| Blazer a răspuns:

Baiatu ...foloseste Iso Wei si nu patesti nimic, eu de la 14 ani am luat 3 05 luni creatina si nu am afectat cu nimic, doar cu dezvoltarea muschilor, daca nu faci abuz nu patesti nimic...ia cu masura