| Iyoana a întrebat:

Dau "FUNDA+VOT"
Buna, TPU! :*
Va cer ajutorul! happy
Am parul slab, nu e bogat, si am firele de par subtiri si mi se despica in doua. Si as dori sa stiu ce metoda sa folosesc, sau ce shampon m-ar ajuta.
Am incercat multe obtiuni: sampoane, dar nu m-au ajutat si stiu ce sa folosesc, de aceea va rog sa ma ajutati putin in legatura cu asta.
Daca va referiti la shampoane sau ceva solutii foarte scumpe sau cine stie ce tratamente... NU. Doar un mic sfat.
Va multumesc mult!

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
1 răspuns:
| MyObsessionStaPeContulAstaOLuna a răspuns:

După cum observ, părul tău este drept.De obicei fetele cu părul drept nu au părul des. Şamponul nu este de ajuns, există un spray cu[,]care te dai în fiecare seară, dar sincer i-am uitat numele.De fiecare dată când te speli la cal,dăte cu ulei de măsline.Da ştiu,este pentru a face părul mai voluminos şi moale, dar şi un ajutor bun pentru creşterea părului şi pentru a fi 'mai bogat'.Cât despre firele descpicate, o dată la 3 luni du-te şi ia-ţi vârfurile.