Pentru ca fumezi mai rar ar fi o cauza, sau fumezi tigari prea tari, sau poate nu stii dar cand ametesti inseamna ca creierul nu mai primeste destul oxigen sau te hiper ventilezi (adica i dai prea mult oxigen)prin faptul ca fumezi repede tragi repede aer in piept sau cantitate mai mare de aer si atunci intra o cantitate peste cat e obisnuit creierul sa primeasca intr-o inspiratie si expiratie normala, asa ca ti-as recomanda sa nu mai fumezi sau daca tot nu intelegi macar fumeaza mai incet nu trage aer adanc in piept cant fumezi si asa duci destul fum catre plamani asa ca nu e cazul sa il inspiri tot si sa te si grabesti cu fumatul tigaretei, cumpara mai light sau mai bine nu fima daca iti sa senzatii de astea tot timpul pentru ca te grabesti sa fumezi daca nu e altceva mai rau cu sanatatea ta.
Sunteti mici si sensibile, d-aia, am facut si eu prostia si am fumat o perioada, dar am avut ambitia si m-am lasat !
Probabil ai lipsa de calciu Daca nu ai de gand sa te lasi de fumat, ai putea sa iei ca si suplimente Ca+ Vit. D3/ Magneziu. Rau n-au cum sa-ti faca. Ai putea si sa consumi mai multe lactate.
De cat timp fumezi?
Eu ma simt cate o data ametit dimineata la prima tigare sau pe stomacul gol... tot dimineata
Pai te ia cu ameteli numai cand te grabesti, poate ai fumat repede sau daca fumezi pe stomacu gol sau daca fumezi rar, daca fumezi rar de exemplu o tigare pe zi sau una la doua zile adica daca nu esti obisnuit te mai ia cu ameteli
Probabil fumez prea repede. tragi fum dupa fum.
asa patesc si eu cand fumez repede ametesc
sau poate pe langa tigara iei ceva alcool
astea ti le spun din propia experietza
Daca esti fata si fumezi o sa te tot tina ameteala daca fumezi tigari tari... Depinde de ce tigari fumezi... Incearca sa fumezi tigari slim, mentol, ceva usor asa 2-3 saptamani.
Slabi de inger sunt aia care fumeaza, nimeni din familia mea nu a fumat si o sa le calc pe urme.
Bravo,asa sa faci, sunt mandru de tine))))
Sa mor eu toti aveti ceva sa speriati copii de 12 ani terminati cu moartea poti sa mori de la 3-4 pachete de tigari pe zi nu de la 2-3 tigari. Fata lu vecinamea are 13 ani si fumeaza de la 6 ani ziceti-mi dc nu a murit de 7 ani na.Cand aveam 8 ani o vedeam afara cu tigara in mana.
Ai mai jos un site cu informatii despre problema pe care o ai. http://www.topmedica.ro/blog/ameteala-2/.
Poti pune intrebari chiar pe site iar medicul iti va raspunde in scurt timp. Succes :)
Si eu patesc asa, si nu e chestia ca fumez prea putin, fumez 1 pachet la 2 zile si la fiecare tigare ametesc. in plus ma grabesc si trag adanc aerul in piept. Poate de asta.
Ba toti a avut cate o parere tu ai avut-o paia cu moartea murirar mata si tu... cum *** sa mori de la zigari? eu fumez cate 1-2 pachete pe zi de cati-va ani si n-am mai murit in ***
E din cauza ca nu e suficient aer pentru a-ti oxigena creierul
incearca sa inspiri inainte de a trage
si apropo de cei care zic ca nu se pot lasa de fumat
e o mare prostie
iti zici ca nu mai cumperi si gata!
e asa greu?
tutunul nu e o necesitate.
(vb un fost fumator)
Eu fumez zi de zi si jur ca nu ma ia ameteala, bine in primele doua saptamani de cand fumam macmai lua ameteala dar acum deloc cu timpul o sa vezi ca te o sa te obisnuiesti si nu te va mai lua amteala.
Dar daca persista incearca sa fumezi tigari slim, sa fumezi mai incet, mai lent sau sa te lasi de fumat