| hamster a întrebat:

Ddeci, de 2 zile, am niste manacarimi in zona genitala? de la ce ar putea fi(am 13 ani), nu as vrea sa merg la ginecolog, dar daca, nu-mi trece asta e.ma duc. vi s-a intamplat, ce ati facut?
eu a, avut acum 1, 2 ani camdida in gat, are vreo legatura? (astept raspunsuri)

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
7 răspunsuri:
Legiuitoarea
| Legiuitoarea a răspuns:

Bună.
Păi are legătură.
Trebuie să te speli cu Tamtum Rosa (sunt niște pliculețe, ai instrucțiunile în cutie), Canesten (unguent care îl aplici după ce te-ai spălat cu Tamtum Rosa) și Metronidazol (pastile care le vei înghiții).
Spune-i mamei tale despre ce se întâmplă cu tine și roag-o să-ți cumpere de la farmacie medicația necesară.
Poți merge la medicul de familie!
Sănătate.
Pa, pa.

| fabiola a răspuns:

Este vorba de o candidoza si in acest caz! Fa spalaturi cu musetel si galbenele si foloseste un antimicotic unguent! Te ajuta si unguentul cu galbenele si propolis.Multa sanatate!

| noktambul a răspuns:

Du-te mai intai la un dermatolog! S-ar putea sa fie doar o problema de igiena intima, daca inca nu ti-ai inceput viata sexuala. Oricum, viziteaza fara retinere, cu curaj si incredere un cabinet medical sau contacteaza-l pe medicul de familie. Bafta!

| ragaman a răspuns:

Ce cea de atunci nu sau nu neaparat...singurul motiv pentru care nu ai vrea sa mergi la ginecolog e ca ti-ai inceput viata sexuala si nu vrei ca mama ta sa stie asta. nu-ti fie frica, mai bine o morala de la parinti(poate), decat o infectie micotica care netratata poate de ce la complicatii...be smart

| Razvan1807138078340 a răspuns:

Sunt baiat si pe mine ma mananc acolo.Cred ca e de la jeg

| hamster explică:

Scz(candida)

| hamster explică:

Handbal, crezi ca daca nu as fi respectat igiena intima, nu mi-as fi dat seama ca de la asta e?