| Denis_1041 a întrebat:

De 1-2 luni ma dor incheieturile la brate deoarece mam fortat cu o haltera si inca nici acum nu mi-au trecut durerile la incheietura intr-un timp mi-am dat cu o crema si nu prea a avut efect credeti ca durerea va ramane asa? sau spuneti-mi ce sa fac ca sa imi treaca

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
3 răspunsuri:
| Ghergel a răspuns:

Cel mai bine du-te la un doctor, si nu iti fie frica nici nu o sa te atinga doar o sa te intrebe cu am patit asta si in cel mai rau caz iti va face o radiografie sa vada daca nu e vreun os sucit.
FUNDA? big grin

| Denis_1041 explică:

Nu e vorba de os sucit sau iesit in afara ca altfel nu puteam sa mai fac nimic e vorba de ligamente o sa incerc crema asta dar cam cat costa?

| Afrikanu a răspuns:

Incearca Doctor Boici, e o crema cu arome de menta, o gasesti in farmacie, pe mine m-a ajutat foarte mult cand am avut intindere musculara la piciorul stang, cel cu care joc fotbal, si in 4 zile am fost ca nouhappy Bafta si insanatosire gravnica.