| Andrei_Stefan_1996 a întrebat:

De 1 an imi fac parul cu crema wella recomandata de catre un stilist, de cateva luni am inceput sa folosesc si fixativ.Este posibil ca in urma folosirii acestor produse sa raman fara par?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| GeorgyGirl a răspuns:

Ooo vai scuza-ma! cu placere Andrei doar acum am vazut

2 răspunsuri:
| GeorgyGirl a răspuns:

Nu, stai linistita... o multime de persoane folosesc fixativ si placa aproape zilnic si isi tapeaza parul si il bucleaza si folosesc spume si gel si toate minunile iar tu folosest fixativ si crema wella care e foarte buna.deci stai linistita ploate ca iti cade din par dar sa ramai fara el nu ai cum numai cand ai cancer ramai fara par doamne fereste! sa nu iti para rau dupa par ca, creste altu, inceara nisete masti de par cu 2 galbenusuri de ou 2 linguri de miere 3 linguri ulei de masline 2 lingurite ulei de ricin si o lingura zeama de lamaie amestecate aplicate de par si acoperit cu folie de plastic, in cazul in care vrei sa stai peste noapte pune si un prosop peste daa stai o ora doua sau mai mult depinde cum ai timp doar folia.sunt mirifice acele masti fac minuni.eu vad doar cateva fire dde par de cand folosesc.de 2 ori pe saptamana sau o data cum ai timp.succes!

| Andrei_Stefan_1996 explică (pentru GeorgyGirl):

Sunt baiat, mersi mult pentru sfat!

| GeorgyGirl a răspuns (pentru Andrei_Stefan_1996):

Ooo vai scuza-ma! cu placere Andrei doar acum am vazut