| totolicii a întrebat:

De 1an si jumatate am folosit contraceptivele yasmine, iar luna trecuta a fost ultima cand le am luat.luna aceasta cand trebuia sa le iau si nu le am mai luat ca le am intrerupt, nu mi a mai venit ciclu menstrual, a intarziat pana acum cam 5-6 zile. oare trebuie sa ma duc la un doctor? mi am facut si un test de sarcina dar nu a iesit nimic, adica nici o linie.va multumesc

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| otypa a răspuns:

Cumpara-ti inca un test pe care sa-l faci la dimineata

2 răspunsuri:
| beba a răspuns:

Daca nu a iesit nici macar o linie trebuie sa il repeti pana iese ceva.Nu ai citit cu atentie instructiunile si probabil datorita emotiilor ai scos prea repede testul din recipient.Repeta-l si numai atunci cand o sa fie clar o linie sau doua poti sta linistita.sau nu.(asta in cazul in care nu doresti sa mergi la ginecolog si preferi varianta mai soft, cea a testului)

Brigaela
| Brigaela a răspuns:

Daca nu a iesit nici o linie, nu ai facut bine testul sau era expirat. Ia un nou test de sarcina, fa-l din urina de dimineata si du-te la ginecolog dupa aceea. Poate fi o dereglare normala la renuntarea la contraceptive sau poate fi o sarcina.