| Tpeme a întrebat:

De 1an simt la umărul drept un fel de mic șoc, la fel ca atunci când ești curentat, la început era mai slab și ma lua rar la 1luna distanță o data maxim. In ultimele 6luni durerea a crescut, la o medie de 2 săptămâni jumate sa ma doara, urca pana la gât și ma ținea mai mult, ca 3secunde.
Azi la liceu când am iesit la tabla am simtit in umărul drept timp de 3secunde o durere oribila, un șoc inimaginabil de puternic și o caldura uriașă in acea parte de parca ardeam, după ce m-a lăsat durerea 2secunde aproximativ eram derutat și amețit foarte puternic.
Când am plecat înspre casa ma durea umărul de la ghiozdan și îl pot tine pentru ca am umeri destul de puternici pentru ca am făcut sport.
Am 17ani. Multumesc pentru răspuns.

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
1 răspuns:
| christall a răspuns:

Vb cu parintii si mergi la un dr sa te vada, nu trece cu vederea, e important pentru tine, daca se poate remedia de ce sa suferi?