| DiavoloMarian a întrebat:

De 2-3 ani am niste pete albe pe maini. la inceput le aveam si pe abdomen si pe spate. dar cu timpul nu au mai aparut iar membrele au ramas nevindecate. aceste pete sunt mici, albe si aparent par ca se exfoliaza incontinuu. am luat in acesti ani cateva tratamente dar fara rost. vara cand ma bronzez dispar aceste pete. iar iarna, apar la loc. ultimul medic la care am fost mi-a spus sa port bumbac, si sa`mi calc hainele dupa ce le spal ca sa omor bacteriile, si sa ma dau cu clotrimazol unguent, inca nu m`am dat cu aceasta crema deoarece astept alte pareri.

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
4 răspunsuri:
| nicolici a răspuns:

Poate ai albinism

| DiavoloMarian explică (pentru nicolici):

Nu este albinism deoarece nu se extinde.la inceput s`a extins, mi-a aparut pe maini, apoi pe abdomen, apoi pe spate.am avut tratamente cu multe solutii si unguente, de la tentura de iod la ceai de musetel. dar pana la urma tot la soare a ramas baza.doar ca iarna imi reapar.

| DerpyXD a răspuns:

Am avut si eu dati cu fenistil!

| PigsCanFly a răspuns:

E o ciuperca. Am si eu pe spate laughing. Da, clotrimazol (parca) trebuie xD! E un fel de tratament. Si cand o sa te bronzezi din nou, iti dispar de tot. Eu astept rezultatele. Bafta! ^^