| MihailDobrea53 a întrebat:

De 2-3 zile, ma simt ametit sa zic, adica nu ma ameteala sau ceva, dar ma simt asa ametit ca si cum as fi baut 1-2 sticle de bere, parca nu am chef de nimic, de cam o luna am inceput sa nu mai mananc asa multe prostii si sa mananc mai sanatos pentru ca sunt si destul de gras. Ce e drept e ca am un program de somn cam dat peste cap, mai toata ziua stau la calculator, am si probleme cu ochii(strabism), ma culc pe la 3-4-5 dimineata si sa trezesc la 10-12 ziua, de la ce ar putea fi? Tin sa precizez ca mananc doar o data, maxim de doua ori pe zi.

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| Niciunnumedeutilizator a răspuns:

Somn de 7 ore (minimul recomandat) și o singură masă pe zi din maximul de 3. Nu e evident?
Calculatorul și strabismul nu cred că au legătură.

1 răspuns:
| LostForForever a răspuns:

Pai nu te culci cât ar trebuie nu mănânci la timp stai toată ziua pe calcutor iti dai sănătatea peste cap și dacă vei continuă așa vei avea probleme de sănătatea serios