| adam89 a întrebat:

De 2 ani am anxietate generala, medicu de familie pentru inceput mi-a dat tratament, apoi m-a trimis la psiholog. Am tot timpul ganduri negative si din aceasta cauza am si un comportament ciudat. Nu ma ajuta exercitile de relaxare si respiratie care m-a invatat psihologu. Mereu sunt in alerta ca as pati ceva sau ce-i dragi ar pati. De aia ii tot sun sa aiba grija de ei... cum pot controla anxietatea? Tot timpul ma gandesc la ce-i mai rau. Cum pot opri gandurile negative?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| CaiusIuliusCaesar a răspuns:

,,Doamne, Iisuse Hristoase, fiul lui Dumnezeu, miluieste-ma pe mine pacatosul". Dar concentreaza-te si spune-o din inima. Iar aici ai linkul de rugaciunea invocarii Arhanghelului, cel mai puternic inger : https://doxologia.ro/ceaslov/acatiste/acatistul-sfantului-arhanghel-mihail

6 răspunsuri:
Răspuns utilizator avertizat
| Alexandruuu88 a răspuns:

Incearca sa te tratezi pe cale naturala(tinctura de valerian/ceai de sunatoare

| CaiusIuliusCaesar a răspuns:

Prin,,Rugaciunea Inimii". Este cea mai puternica forma de energie pozitiva din Univers. Dar trebuie sa te concentrezi, sa crezi cand o spui. Sau poti chema un inger in ajutor. Cheama -l pe Arhanghelul Mihail, conducatorul ingerilor, ca sa alunge demonii care iti provoaca frica. Citeste-i acatistul, dar concentreaza-te. Nu fi ca oamenii care zic ca sunt povesti. O sa te convingi singur dupa senzatia pe care o vei simti.Doar concentreaza-te.

| adam89 explică (pentru CaiusIuliusCaesar):

Care ii rugaciunea?

Multumesc

Ma ajutat mult. Multumesc din suflet! happy

| CaiusIuliusCaesar a răspuns (pentru adam89):

,,Doamne, Iisuse Hristoase, fiul lui Dumnezeu, miluieste-ma pe mine pacatosul". Dar concentreaza-te si spune-o din inima. Iar aici ai linkul de rugaciunea invocarii Arhanghelului, cel mai puternic inger : https://doxologia.ro/ceaslov/acatiste/acatistul-sfantului-arhanghel-mihail