| Gergelymario123 a întrebat:

De 2 ani am o problema.
Am avut o febră și după febra aia nu mai vad bine, parca tot timpul sunt intr-un vis și uit foarte repede.Va rog să mă ajutați cu niste sfaturi.

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
4 răspunsuri:
| Simpatic a răspuns:

Pare de natura psihica, neuro in orice caz
Magne B6 este indicat in special in astenii, dar merge si in cazul tau
eu recomand sa mergi la medic, mai ales ca ai stat 2 ani de zile asa, este foarte mult!
simptomele trebuie sa te duca imediat la medic, pentru ca si in materie de afectiuni cat si in medicina exista dictonul "mai bine previi decat sa tratezi", pe langa acest lucru este stiut faptul ca afectiunea netratata sau netratata la timp poate duce la complicatii!

| ioana748 a răspuns:

Pana ajungi la medic.
Vitamine si minerale, cele de la Centrum sunt bune.
Magne B6, lecitina.
Hidratare corespunzătoare.
Sanatate multa,
Consult oftalmologic.

| HUAWEHUAWE a răspuns:

Salut.
Incearca sa faci asta, nu garantez ca merge, dar poți incerca, poate scapi de problemă.

Deschide internetul si caută pe google : stirile de azi.
Alege o stire, citeste-o si exprima-ti parerea despre ea(ti-am lasat si mai jos un model despre cum ar trebui ).
ex :
m-am uitat azi la o stire legata de spaga. a luat de 150 ori spaga cineva. si am gandit : atat de irensponsabila persoana incat sa repete de 150 ori actiunea asta, clar o prindea. sunt de acord ca a luat spaga are un salariu foarte mic. nu sunt de acord cu faptul ca se functioneaza cu spaga. si treci mai departe, urmatoarea stire, mi-am exprimat parerea, am judecat subiectul.

fă asta de mai multe ori, rezerva-ti o ora pentru asta si stai toata ora aia, si spune-mi si mie daca ai iesit din starea de vis.

| Simpatic a răspuns (pentru HUAWEHUAWE):

Eu de cate ori m-am uitat la Romania tv de exemplu am dezvoltat anxietate, asa ca ocolesc happy