anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

De 2 ani am observat ca am un san mai mare ca celalalt adica e putin mai umflat, m-am informat pe net si am inteles ca asa ceva se numeste ginecomnastie, dar nicaieri nu am vazut ceva remedii de lecuire, va rog daca cunoasteti cum pot sa scap de asta sa ma ajutati si pe mine, multumesc anticipat!

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
13 răspunsuri:
| WeedGotMeCrazy a răspuns:

Este normal, orice fata are un san mai mare si unul mai mic.

| Cristinel94 a răspuns (pentru WeedGotMeCrazy):

Sunt baiat big grin big grin

| WeedGotMeCrazy a răspuns (pentru Cristinel94):

Ups... scuza-ma te rog nu mi-am dat seama laughing) poate asa o fi si la baieti blushing

Ba da. doar ca la unele fete nu prea se observa, ma rog in cazul de fata e bine de un baiat.

| WeedGotMeCrazy a răspuns (pentru WeedGotMeCrazy):

In cazul de fata e vorba de un baiat * ( imi sta mintea in alta parte. )

Nu si inauntru laughing o diferenta de 0, 1% tot exista

Dar existalaughing)

| Cretzu_CreTzu_1991 a răspuns:

Cand mai vii cu intrebatri din astea nu spune sani ca nu esti fata... in fine toata lumea e asa. eu partea dreapta a corpului meu e putin mai mare ca stanga... dar nu e vizibil adica oamenii nu observa asta. doar eu eu zic ca nu ai nici o problema nimic

| Cretzu_CreTzu_1991 a răspuns (pentru Cristinel94):

Pai na nu e ceea ce credeam eu... ce sa zic mergi la un medic ceva. poate e cv grav sau poate ai o glanda mamara sau cum ii zice nu mai tin minte, se intampla cazuri da sa iti creasca amandoi ca a unei femei chiar mai mari decat unele femei am vazut intr-un video. deci cu mai mult de atat nu te pot ajuta tongue

| Cristinel94 a răspuns:

Sunt baiat am 18 ani

| Cristinel94 a răspuns:

La mine se simte prin pipaire ceva acolo, parga un ghemushor

| evenso a răspuns (pentru Cristinel94):

Nu ar strica nici o ecografie de parti moi sau o radiografie - iti va spune medicul, dar neaparat trebuie sa te duci la un consult!