Eu am fost la doctor si nu mi-au gasit nimic.desi a fost nevoie de 2 persoane sa ma ridice din pat ca sa ma duca la spital.am avut o criza nasoala.si acum ma dor dar daca doctorii zic ca n-am nimic.astept si eu.mor traiesc. Dumnezeu cu mila!
Mai du-te la medici, nu te baza pe parerea unuia.
In orice caz, daca ai piatra uite un tratament care poate parea ciudat da da rezultate foarte bune:iei orce bere la 2l si o fierbi pana da in clocot(se pierde alcoolul)si o bei(faci asta timp de 3 zile, si in toate 3, 2 l). Functioneaza, te duci la wc destul de des si e o urina murdara(pentru ca scoate toata piatra).
^Bafta!°°:*
Cred ca trebuie sa mai dai analize. Apoi sa mergi la medicul de familie. Poate te trimite la alti madici, imposibil sa fie durere si sa nu fii bolnav.
La mine a fost aceeasi situatie.Am mers de citeva ori la medici, mi-au facut diferite analize, proceduri, ecografie.
Mi-am facut ecografie la tot corpul.Si mi-au gasit si alte probleme.In afara de injectii mi-au spus medicii sa tin si o dieta. Mi-au spus ce sa nu beau.Si multe pastile scumpe.
Era si raceala dar si multe altele. Sfatul meu e sa mergi la alt medic.
Nu ti-au dat antibiotic pentru raceala la rinichi? mie mi-au dat ciprinol. incearca ceaiurile - crede-ma doar ele mi-au calmat starea de greata si durerea (nici nu puteam sa dorm) : ceai de ghimbir e cel mai bun (eu pe asta nu prea pot sa il beau-e usor picant si face rau la stomac dc ai probleme cu gastrite etc), ceai de matase de porumb, ceai de cozi de cirese si orice alt ceai pana la urma:verde, de fructe...ideea este sa fie ceai in cantitate cat mai mare, si apa plata cu lamaie. ceaiul de cimbru este curativ si dezinfecteaza - deci combate raceala de rinichi si nu numai.
Si eu mai am probleme cu rinichi dar n-am fost la medic! chestia e ca sunt dureri trecatoare... posibili sa fie vorba de nisip, pietre. zic eu.