anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

De 2 luni am dureri in partea stanga cand respir, uneori ma doare si bratul, durerea e cronica ma lasa doar noaptea si dimineata cand sunt somnoros cand fumam ma durea mai tare. Am lasat de 1 Luna si tigarile dar durerea nu a disparut. LA spital nu am fost ca nu am asigurare. Ce e de facut, scuze ca am scris urat dar scriu de pe un tranci de telefon.

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
1 răspuns:
| MadalinG99 a răspuns:

Salut! Du-te la medicul de familie, mai mult de 200 de lei nu ai sa cheltui, gandeste-te ca poate sa fie ceva grav. Du-te la medicul de familie si vezi ce spune. Daca doamne fereste durerea se intensifica: 112- UPU - din ce stiu la urgente nu platesti, fie ca esti asigurat fie ca nu. Iti doresc multa sanatate, daca nu ai medic de familie cauta unul.