Du-te la cardiolog la un cabinet particular, pentru ca nu e in regula ce ti se intampla si schimba-ti medicul de familie cu unul pe care sa-l intereseze sanatatea pacientilor lui.
Mi se pare ca e un atac de panica. Dar just in case mergi la un medic de specialitate cardiolog - nu strica un control. Asta mi s-a spus si mie iar peste 4 ani s-a descoperit ca am o malformatie congenitala care nu imi pune viata in pericol si nici nu ma limiteaza in vreun fel. Pentru maini si picioare reci iti recomand ginko biloba, foarte bun - il gasesti la plafar. E posibil sa fii usor anemica daca tremuri, poti incerca un complex de vitamine si multe fructe, dar ai grija sa nu te ingrasi. Mergi neaparat la doctor.
Buna Madalina. Afectiunile cardiovasculare sunt foarte rare la varsta ta. Iti recomand niste analize de sange, s-ar putea sa suferi de anemie.
OMG! Incearca sa te relaxezi cat mai mult.Bea multe ceaiuri, din cand in cand i-a si cate o pastila.Sau poate ai probleme si cu plamanii. Daca zici ca ai stare de sufocare.Doamne fereste! Poti sa mai imi trimiti intrebari.Iti voi raspunde la ele mereu.Imi poti da fundita? Te rog!
@Razvan,nu pot sa iau pastile asa de nebuna fara sa imi spuna doctorul ca, chiar am probleme cu inima sau sunt anemica.
SpaNu88, nu fumez, dar beau foarte des Coca Cola dar nu cred ca asta este problema.Pana acum cand beam Coca Cola nu mi se intampla nimic.