| rareslord123 a întrebat:

De 2 saptamani ma doare capu zilnic doar seara cand vin de la scoala! (sunt fumator de 1 an).Ce pot face si de la ce este problema,de la fumat, oboseala sau alt ceva?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
8 răspunsuri:
Legiuitoarea
| Legiuitoarea a răspuns:

Bună.
Stai de 2 săptămâni așa de chinuit de durere fără să intervi?
Mergi la medicul școlii/de familie, pentru analize de sânge, un control neurologic, etc.
Multă sănătate!
Pa, pa.

| Raniia a răspuns:

Poate sa fie din cauza tulburarilor de vedere, oboseala, stres, depresie.De obicei la elevi durerile de cap apar din cauza situatiilor stresante de la scoala.Incepe cu o testare la ochii,la cabinetul scolar, si daca nu ochii sunt cauza, mergi la medicul de familie pentru consult.
Incearca sa ai un regim de viata echilibrat, evita excesele-tutun si cafea, nu fac decat rau sanatatii tale.Ai grija de sanatatea ta!

| Buii a răspuns:

Pai daca fumezi mult poate fi si din cauza fumatului. Asa mi se mai intampla si mie, cand fumez, si uneori chiar daca am fumat 2-3 tigari dar de cele mai multe ori cand fumez un pachet. Incearca sa fumezi si tu in aer liber, ca in bai e prea mult fum big grin

Răspuns utilizator avertizat
| Fatamuntilor a răspuns:

Si fumatul poate si o cauza, poate si stresul de la scoala.
Oricum viziteza-ti medicul de famlie.

| drogh a răspuns:

Nu este neapărat vorba de fumat. Poate şi oboseala, stresul şi încercarea de a reţine cât mai multe informaţii(a învăţa), îţi pun stăpânire pe corp şi te fac să te simţi altfel, să îţi dea diferite senzaţii. Ar trebui să fii calm, să ai o alimentaţie sănătoasă, şi să îţi faci o programare la medic pentru nişte analize!

| KindduOullie a răspuns:

Cel mai sigur ar fi sa te duci la doctor...

| ceadragutza a răspuns:

Cred ca e din cauza fumatului.