| Silvia93 a întrebat:

De 2 saptamani simt arsuri in gat care ma trezesc dimineata si ma obliga sa dau o fuga pana la toaleta sa vars un fel de spuma alba.
(imi cer scuze pentru cei sensibili)
Nu ma doare stomacul sau ceva decat gatul pana vomit apoi ma simt bine.
Ce poate fii? Nu`mi permit doctor pana luna viitoare

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
3 răspunsuri:
| minrest a răspuns:

Cred ca suferi de boala de reflux gastro-esofagian. Mergi la doctor luna viitoare si tine-o mereu sub observatie, caci poate duce la alte boli. Mai bine luna viitoare decat niciodata. Dar tu stai asa cu gatul ars de acidul ala concentrat din stomac? Vezi ca ai o forma destul de grava, care netratata iti distruge esofagul.

| gemeni6226 a răspuns:

Astfel de lucruri nu se amana! Trebuie mers urgent la medic.

| Tinna666 a răspuns:

Ai reflux gastric.eu imi afuc aminte ca tu ai tot pus intrebari cu probleme de genul.parerea mea e sa te duci la medic pentru ca ai problema asta de ceva timp si nu e bine.
Intre timp poti evita prajelile, fructele si legumele crude(fermenteaza in stomac), painea proaspata, dulciurile si bauturile carbogazoase
Insanatosire grabnica!happy