| IrinaaIrr a întrebat:

De 2 zile am dureri abdominale nu severe, de fapt crampe, am greata incontinuu dar nu pot sa vomit (ragai) si am senzatia ca sunt constipata dar azi fu putina diaree. Ce ar putea fi?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
7 răspunsuri:
| andru10best a răspuns:

Este un semn ca trebuie sa mergi la medic.

| Petru_Micu_1971 a răspuns:

Cel mai probabil ai gaze intestinale. Chiar ieri am avut aceasta problema big grin. Sper ca a ajutat...

| Isu_Elena_1997 a răspuns:

Durerea abdominala este acea durere sau disconfort care apare la nivelul abdomenului. Abdomenul este acea parte a corpului ce se gaseste intre torace si pelvis. Alti termeni folositi pentru a descrie abdomenul sunt stomac, burta. Fiecare persoana experimenteaza durerea abdominala din cand in cand. Aceasta poate fi usoara, severa, acuta (dureaza putin) sau cronica (dureaza saptamani sau chiar luni).

Majoritatea cazurilor de durere abdominala nu reprezinta urgente. Dar este bine sa te duci la un consult medical daca durerea este atat de mare incat nute poti misca fara ca durerea sa se intensifice sau nu poate sta jos si nu isi poate gasi o pozitie confortabila. De asemeni, e bine sa te duci la un consult medical daca durerea este insotita de alte semne si simptome ingrijoratoare, cum ar fi diareea cu sange sau durerea toracica.

| bozoglud a răspuns:

Du-te la doctor

| karsivan a răspuns:

S-ar putea sa ai colica biliara mergi la doctor sa primesti tratament

| Zenithf a răspuns:

Par semnele unei toxiinfectii alimentare sau cel putin o indigestie. Bea ceai de galbenele si manca paine prajita pe plita - paine integrala sau tarate (goale sau amestecate cu un pic de miere, ca sa "alunece"), taratele contin multe fibre naturale care absorb toxinele din intestine. Si du-te la medic ca sa-ti prescrie un tratament, daca este cazul.

| lurixxx a răspuns:

Poate fi un microb sau virus care se ia din apa de baut nu stiu exact cum se cheama(trebuie sa faci o analiza de sange) sa ar putea fi altceva (ar fi bine daca ai face un ecograf).