| IonutMiclos a întrebat:

De 2 zile fac diaree seara ma doare burta.Am luat niste no spa forte și loperamid și nu mai ma doare burta asa de rau.Se poate sa fie apendicita? Stau de 2 zile cu aceeași durere

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
9 răspunsuri:
| StudentLaMedicina a răspuns:

Te doare că iei Loperamid. Tu ai părinți să îți spună că e greşit să iei Loperamid aşa aiurea?

| IonutMiclos explică (pentru StudentLaMedicina):

Pai ei mi au spus de diaree sa iau loperamid.Zi mi tu ce pot face în cazul asta. Iara ma doare burta si fac diaree

Deja ma ustura rau de tot când fac diaree ma ustura acl

| StudentLaMedicina a răspuns (pentru IonutMiclos):

Normal că te ustură. Materiile fecale circulă prea repede în intestin şi acidul clorhidric iese pe acolo. Spală-te cu apă călduță după ce ai făcut caca. Şi cu săpun.

Ok.Si ce pot face zilele astea și când e recomandat sa merg la medic? Ma trezesc dimineața cu niște crampe de nici nu mi vine sa mananc și nu înțeleg cum e posibil sa se întâmple asa.Numai seara la 1 2 noaptea ma ia durerea

Mănâncă nişte pâine prăjită, bea nişte ceai de orice fel. E bine să mergi la medic şi acum.

Mai aștept puțin ca luna viitoare sunt programat la analize de sânge și de urina si fecale și săptămâna viitoare merg la o ecografie abdominala.Stau pana săptămâna viitoare

E perfect.

| Concurs2025 a răspuns:

Vorbeste cu un doctor. Apendicita iti da dureri in partea dreapta jos, cu reflex in piciorul stang, temperatura si varsaturi. Eu asta am avut cand am ajuns la urgente.