Te doare că iei Loperamid. Tu ai părinți să îți spună că e greşit să iei Loperamid aşa aiurea?
Pai ei mi au spus de diaree sa iau loperamid.Zi mi tu ce pot face în cazul asta. Iara ma doare burta si fac diaree
Deja ma ustura rau de tot când fac diaree ma ustura acl
Normal că te ustură. Materiile fecale circulă prea repede în intestin şi acidul clorhidric iese pe acolo. Spală-te cu apă călduță după ce ai făcut caca. Şi cu săpun.
Ok.Si ce pot face zilele astea și când e recomandat sa merg la medic? Ma trezesc dimineața cu niște crampe de nici nu mi vine sa mananc și nu înțeleg cum e posibil sa se întâmple asa.Numai seara la 1 2 noaptea ma ia durerea
Mănâncă nişte pâine prăjită, bea nişte ceai de orice fel. E bine să mergi la medic şi acum.
Mai aștept puțin ca luna viitoare sunt programat la analize de sânge și de urina si fecale și săptămâna viitoare merg la o ecografie abdominala.Stau pana săptămâna viitoare
E perfect.
Vorbeste cu un doctor. Apendicita iti da dureri in partea dreapta jos, cu reflex in piciorul stang, temperatura si varsaturi. Eu asta am avut cand am ajuns la urgente.
Deeaandreea9156 întreabă: