| lolvere a întrebat:

De 2 zile ma doare capul de nu mai pot si nu stiu ce sa mai fac, am luat si pastile dar degeaba

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
10 răspunsuri:
| Abcfunny a răspuns:

Si pe mine m-a durut capul vreo 4-5 zile si am fost cu mama si am facut un consult tomografic si nu am nimic dar in schimb mi-a dat calciu si calciu cu D3(Beroca). L`am luat --tratament vreo 20 de zile si numai am probleme.

Cred ca este din cauza oboseli si stresului.

| Anileda a răspuns:

Sa nu ai insolatie, fugi la doctorul de familie, o sa iti dea elc eva.
o zi bunahappy

| Eeeeeeeeeeee a răspuns:

Cred ca ai o migrena.
Poate fi de la stres, tensiune, sinuzita, foame, depresie, agitatie, anxietate, oboseala s. a. Mecanismul de aparitie a durerii nu este complet cunoscut. Se pare ca situatiile de stres determina modificari in compozitia chimica sanguina de la nivelul creierului.

Mai bine mergi la un medic. el va sti ce pastile sa iti dea:*

| ancutsa410 a răspuns:

Nu ai facut insolatie?
stai la umbra, acoperatzi merew capul si bea multe lichide

| cяιss a răspuns:

Nurofen forte.
nu are cum sa nu treaca mie mereu imi trece cu nurofen.sau advil.

| chupachups1234 a răspuns:

O sa te simti mai bine daca renunti la calculator, televizor, radio... Eu de multe ori cand stau prea mult la tv (si la calculator presupun da nu am stat niciodata mult asa ca nu a apucat happy ) ma doare capul. Stai si tu linistita, da in liniste deplina laughing O sa fie mai bine. Du-te si al un doctor. Poate ai facut insolatie. straight face

| sonia_3318 a răspuns:

Stai lnistita in pat fara zgomot sau distreazate nu in club in parc sau intr-un loc linistit merge si eu aveam intr-un timp durerui de cap zilnic probabil esti prea stresata eu asa am fost ai grija de capul tau :d

| lolvere explică:

Acum cateva zile am mancat o inghetata si am baut suc care era foarte rece cred ca din cauza asta

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Tensiune, lipsa cafea, canicula sau lipsa odihna.rezolva.

| Aniela2777 a răspuns:

Mergi la medicul de familiehappy el iti va spune ce sa facihappy