Si pe mine m-a durut capul vreo 4-5 zile si am fost cu mama si am facut un consult tomografic si nu am nimic dar in schimb mi-a dat calciu si calciu cu D3(Beroca). L`am luat --tratament vreo 20 de zile si numai am probleme.
Cred ca este din cauza oboseli si stresului.
Sa nu ai insolatie, fugi la doctorul de familie, o sa iti dea elc eva.
o zi buna
Cred ca ai o migrena.
Poate fi de la stres, tensiune, sinuzita, foame, depresie, agitatie, anxietate, oboseala s. a. Mecanismul de aparitie a durerii nu este complet cunoscut. Se pare ca situatiile de stres determina modificari in compozitia chimica sanguina de la nivelul creierului.
Mai bine mergi la un medic. el va sti ce pastile sa iti dea:*
Nu ai facut insolatie?
stai la umbra, acoperatzi merew capul si bea multe lichide
O sa te simti mai bine daca renunti la calculator, televizor, radio... Eu de multe ori cand stau prea mult la tv (si la calculator presupun da nu am stat niciodata mult asa ca nu a apucat ) ma doare capul. Stai si tu linistita, da in liniste deplina O sa fie mai bine. Du-te si al un doctor. Poate ai facut insolatie.
Stai lnistita in pat fara zgomot sau distreazate nu in club in parc sau intr-un loc linistit merge si eu aveam intr-un timp durerui de cap zilnic probabil esti prea stresata eu asa am fost ai grija de capul tau :d
Acum cateva zile am mancat o inghetata si am baut suc care era foarte rece cred ca din cauza asta
Irinairyna43 întreabă: