| WalterWhite a întrebat:

De 2 zile mi-au aparut niste bubite pe picioare, azi deja au devenit pete mari si rosii si au aparut si mai multe si incet-incet incepe sa apara si pe maini, de obicei ma mananca foarte rau, peste 2 zile am programare la medic dar pana atunci mi-e frica sa nu apara si pe fata sau sa se agraveze, vreo idee cum sa scap de ele sau ce sau de la ce apar?

Pentru a răspunde la o întrebare trebuie să ai cont pe TPU.ro
Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
4 răspunsuri:
Abh
| Abh a răspuns:

Daca ai si pe pielea capului, ai varicela. Cumpara mixtura mentolata si fa-te cu ea. Va calma mancarimea.

| michael5813 a răspuns:

Cred ca ai... varsat de vant! este sezonul in care acest virus actioneaza... foarte important nu rupe acele bubite deoarece raman semne foarte inestetice pe tot restul vietii! foloseste o alifie mentolata pentru calmarea mancarimilor de la farmacie! oricum o vizita la medic e necesara pentru a nu fi vorba de altceva ( urticarie, alergie etc )

| JulyStorm a răspuns:

Lasa programarea, mergi la urgenta! Poate ai nevoie de tratament urgent!

| frzq1 a răspuns:

Stiu ca dandu-ma cu ceai sovarv imi disparea orice. pojar, tantari, acnee. e ieftin.