| Ensem a întrebat:

De 2 zile nu am mai mancat nimic,tot ce beau sau mananc, vars.
Cred ca este vorba despre indigestie!
Cine a avut si poate sa-mi dea unele sfaturi.
Multumesc anticipat!

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| dana90 a răspuns:

Pai nu stiu cam 2 zile dar mam simtit foarte rau daca nu iti trece pe maine du-te la doctor sa nu fie ceva mai grav si eu eram la fel si apa o vomitam

3 răspunsuri:
| dana90 a răspuns:

Eu am patit asa azi vara am luat dicarbocalm si am mancat banane dar sa fie coapte

| Ensem explică (pentru dana90):

Am luat ceva de la farmacie special pentru indigestie... treaba e ca daca pastila o iau cu apa. dupa cateva minute vars si cu tot cu pastila...si nu pot manca nimic. de 2 zile nu mananc nimic..si cu toate astea am slabit si 5 kg
Cam in cate zile ti-a trecut?

| dana90 a răspuns (pentru Ensem):

Pai nu stiu cam 2 zile dar mam simtit foarte rau daca nu iti trece pe maine du-te la doctor sa nu fie ceva mai grav si eu eram la fel si apa o vomitam

| LaviniaT a răspuns:

Du-te la farmacie si cere-le farmacistilor ceva, e cel mai bine asa, e vorba de sanatatea ta, nu te mai chinuii asa.