Mergi la medic, poate fi o infectie la rinichi si trebuie tratata cat mai urgent!
Mergi la medic,poate fi o infectie la rinichi si trebuie tratata cat mai urgent!
Poate fi o infectie urinara sau o raceala, cel mai bine mergi la un medic pentru investigatii si tratament.
Am scris de nu stiu cate ori, fetelor orice neregula care apare la aparatul genital nu o poate rezolva decat ginecologul si asta imediat, cu cat stati mai mult cu atat se agraveaza boala. Deci, imediat, la o policlinica cu plata sau cabinet particular, nu trebuie trimitere de la medicul de familie, trebuie doar cativa bani pentru consultatie, vei avea parte si de o atentie mai aparte dacat in alta parte. Eu nu stiu cum poti sa rezisti, nu te speria, s-ar putea sa fie o simpla raceala la ovare, dar daca nu este tratata la timp poate degenera intr-o infectie de nu poti scapa toata viata... daca ai facut sex cu prietenul, atunci amandoi trebuie sa mergeti la doctor si sa faceti tratament. Sanatate.
Ai o infectie. du-te repede si trateaza pana nu-ti imbolnavesti rinichi ca poate fi mai rau...