Sunt sanse sa iti revii in timp, depinde de ce a afectat medicamentul si cat de tare.
Pai articulațiile întâi, alea de sub genunchi ma dureau. De când am revenit acasă genunchi, și se umfla în talpa piciorului, ba marginea talpe8, dar deasupra. Nu le am cu explicat. Nu am pățit sa se umfle decât în copilărie. Atunci genunchiul stâng, am avut reumatism. Dar de era îl depistau ei, ma gândesc. Ori mi-am distrus picioarele umblând cu dureri... Peste noapte zici ca paralizează asa dureri urate am. După ce iau calmant ma lasă durerea și pot merge. Fără calmant nu as putea sa ma mai dau jos din pat. Mai merg prin curte ziua, fac pipi, nu am wc în casă. Mie sa nu am zof genunchi, film am doar la dreptul făcut în prima săptămână de când am problema. Dar eu nu vad cum trece tot, ca și cum nu a fost nimic
Si intrebarea care este, ai povestit f vag. Mai cere o opinie daca ai dubii, vorbeste cu dr de familie
Ala e bătrân și vaic steaua lui, are amnezie chiar. Fac iar radiografie la genunchi, de arata ceva e bine, de nu măcar am încercat. Nu pot spune aici tot, nici nu merită, fiindcă te înjura și iau la mișto unii.
Deeaandreea9156 întreabă: