| Anonim5559 a întrebat:

De 3, 4 zile mi se scurge o mica cantitate de lichid alb/galbui din vezica urinara. Ceea ce mă îngrijorează cu adevărat nu este lichidul in sine, ci apariția repetata a unor " coji " de culoare galbena ce emana un miros neplăcut. Nu am dureri, dar este extrem de deranjant și îngrijorător pentru mine. Țin să menționez că nu am întreținut acte sexuale.

Vă rog, spuneti-mi care ar putea fi problema și ce ar trebui sa fac pentru a remedia situația. Mulțumesc anticipat.

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
2 răspunsuri:
| Violleta2022 a răspuns:

Ce bine ar fi daca am stii daca esti femeie sau barbat, ce varsta ai... daca ai intretinut in trecut acte sexuale si cand a fost ultima oara.

| Donsavas a răspuns:

Ai o infectie urinara sau vreo boala sexuala. Du-te la medicul generalist(de familie) si spune-i de simptomele tale! Acesta te va trimite catre ginecolog/urolog sau dermatolog. Sanatate!