| Bro4555 a întrebat:

De 3 saptamani am dureri in partea dreapta sub coaste, si scaune destul de moi, pana ieri erau de culoare verde, azi a avut o culoare normala de maro deschis, si cu mici urme de sange, probabil de la hemoroizi fiindca am rectul putin inflamat si umflat. Am mers la farmacie acum 1 saptanana si mi-a fost recomandat nospa forte si carbocit, la fel si smecta, tin sa mentionez ca inainte scaunele erau mult mai slabe cantitativ, acum asta s-a remediat, insa nu si durerile din partea dreapta. Apendicita nu cred ca este fiindca nu am greturi. Este o durere destul de mica, ma doare 1 minut. Dupa ma mai doare peste 2 ore, deci nu este constanta si de aceeasi intensitate mereu, ce credeti ca ar putea fi? Nu am suma necesara sa merg la un medic. De asta va intreb, nici asigurat nu sunt, multumesc anticipat!

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| anonimg a răspuns:

Mergi la medicul de familie oricât ar costa.
Eu cred că este apendicită. Pentru că nu se manifestă cu grețuri, ci cu dureri alternative și scaune moi. Acestea de pe urmă pot inflama șezutul și îți dă impresia că ai hemoroizi.
Tot medicul de familie îți va spune și prețul. Eventual te poți înscrie ca șomer neindemnizat la forțele de muncă.

3 răspunsuri:
| alessia5158 a răspuns:

Farmacistii nu sunt medici! Du-te la un medic gastroenterolog(de preferinta medic primar ) --- te costa in jur de 250 lei, maxim 300(consultatie +ecografie). Daca problema de sanatate nu este una usor de rezolvat, va trebui sa platesti asigurarea de sanatate--- vezi, in link, cat este suma de plata pentru cele 2 optiuni de asigurare:http://www.economica.net/......49217.html

| Floreenofficial a răspuns:

Salut.Ma bucur că nu mai ai scaun verde, iar în legătură cu durerea aceea nu știu ce să zic. Daca aveți medic de familie, puteți apela la el, sau mai cautati informatii pe net și puteți vorbi și cu doamne farmaciste despre durere sau începeți sa strângeți bani pentru spital.Succes!

| Laila12Izabela a răspuns:

Eu zic sa apelezi la medicul de familie.