| mgtow a întrebat:

De 3 saptamani merg cu alt camion si are un scaun de tot rahatul, e prea tare si nu se poate regla sa fie mai moale ceea ce imi provoaca dureri de spate. Si dimineata ma scol naşpa... momentan nu e al meu personal dar cum pot face sa-i dau de inteles firmei ca trebuie sa remedieze problema asta? Sa scot un act medical unde sa constat problema asta si sa merg direct la fabricant? Soferii din firma unde lucrez parca sant batuti in cap si stau cu gandu numa la alcool si barfe ca prostii, (firma este in strainatate)

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
1 răspuns:
| Caro34 a răspuns:

Poți face si asta insa constatarea trebuie tradusa, apoi vor argumenta ca exista perini speciale pentru problema asta si nu stiu daca ai castig de cauza. Poti incerca ca sa vezi ce zic... Numai bine!