| tom11 a întrebat:

De 3 zile, am niste stari foarte nasolae, pe langa faptul ca am hernie hiatala care ma sufoca, cateodata am o senzatie de aer rece respirat si sec (fara oxigen), si simt ca nu pot sa respir ca nu imi ajunge aerul in plamani, si ma tine ceva in piept si in gat o senzatie de apasare, (posoibl sa fie si de la hernie aceasta apasare), ciudat este ca nu pot sa respir si urechile mi se infunda-desfunda si parca se aude un fel de suierat in urechi cand am urechile infundate, si incep sa respir repede si sa tremur, iar dupa ce am aceste simptome intru in panica si ma agit, ar putea sa fie o boala la plamani, sau lipsa de calciu vreau sa mentionez ca nu ama vut niciodata lipsa de calciu mereu am avut calciu in plus, va rog ajutati-am cu un sfat, am fost si la municipal la urgenta la ekg nu a iesit nimic rau, radiografia e palamni a fost buna, tensiunea 12, respir 100%, ar putea sa fie niste simple crize de calciu?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
4 răspunsuri:
Brigaela
| Brigaela a răspuns:

Par mai degraba crize de anxietate, pe fond psihic. Cu un psiholog ai discutat?

| bobby_7474 a răspuns:

Exact nimeni nu-ti poate spune pina ce nu faci o investigatie serioasa, s-ar putea sa ai tensiune arteriala oscilanta si cind e mare ai si symptomele care le-ai descris in cazul acesta ai nevoie de un EKG timp de 24 ore,sa se vada daca tens e in ordine, s-ar putea ca functia tyroidei sa nu fie in ordine, sau o bronsita obstructiva...

| Yo_Catalyn_Tanase_1998 a răspuns:

Nai calciu

| tom11 explică:

Intru in panica ca sa zic asa,doar in momentul in care se intaleaz aceste senzatii,nu prea sunt fricos de fel, incerc sa lupt cu senzatia, ma lupt cu senzatii de sufocare de la 12 ani din cauza herniei hiatale, sper sa fie vorba doar despre o lipsa de clciu