Doctorul consider-o ca pe prima solutie, eu acum iti spun metodele mele, dorm pana nu mai ma doare, sa consideram ca asta nu merge poate ca timpul nu iti permite, asa ca trecem la urnatoarea procedura pe care o folosesc, ceapa, o consum sub forma de salata cu branza, ceai musetel, fac un dus cu apa cat mai calda suportabil, stau cu dusul pe cap.
Ia nurofen forte ca sa-ti treaca si dupa consulta un medic daca persista durerea.
Daca inghiteai tot flaconul de ketanol cum spui, atunci sigur nu mai erai in stare sa-ti postezi problema.
Iar daca chiar ai facut acest lucru, atunci te sfatuesc sa te prezinti de urgenta la spital pentru spalaturi gastrice.
De moment ibuprofen 400mg... o vizita medic poate scoate la iveala o tensiune oscilanta...sau chiar... mica.
Eu spun ca trebuie sa consulti un doctor, nu e chiar atat de greu sa mergi pana la cabinet, stii si tu ca nu te joci cu sanatatea.
Sfatul meu este sa incerci sa te odihnesti cat mai mult, iti vei relaxa corpul si mintea si poate vei reusi sa scapi de aceasta durere cumplita de cap.
Multa sanatate, sper sa fii mai bine
Ai grija, spondiloza (datorata statului la calculator, pozitie ), nepurtatul ochelarilor, lumina defectuoasa la calculator, ore in sir fara pauza tot la calculator, zilele dinaintea menstrei, faptul ca v-ati spalat pe cap si nu v-ati protejat, pot determina dureri de cap impreuna cu multe alte afectiuni printre care ale vezicii biliare ale stomacului...