| VladoiuDany a întrebat:

De 3 zile ma doare burta ingrozitor, uneori ma linistesc dar apoi ma ia din noi! Ce pot sa am si ce ar trebui sa iau?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
4 răspunsuri:
| fabiola a răspuns:

Mananci o supa la masa de pranz?

| ღMyrunaღ a răspuns:

Am observat la nume ca esti baiat deci s-ar putea sa-ti vina pubertatea, sau : Acum in aer este o gripa foarte contagioasa care cuprinde durerea de burta, de cap, de picioare [ la unii oameni]. Mai bine in prima faza ti-ai lua temperatura, si daca este peste 37. 3, atunci e chiar problema. Depinde la fiecare om cum se manifesta boala
[ gripa]. Daca te doare gatul, atunci gata, concluzie: ai boala [ gripa], Acum mai depinde si de ani, cati ani ai?, asta cu anii este cazul 1, cu pubertatea. Ai grija la temperatura din aer.
Ce trebuie sa iei:
- sirop de muguri de pin [ in cazul in care te doare gatul, te ustura]
- ceaiuri multe [ tei, menta, macese ]
- apa plata, sucuri naturale, nimic acidulat [ acidulat= suc cu gaze, apa ]
Incearca sa stai in pat si sa nu iesi afara. Sper din tot sufletul ca te-am ajutat, Dumnezeu ne ajuta pe toti si vei vedea ca totul va fi bine. kiss wave
Funda? big grin

| al3ks a răspuns:

Nu se stie mai bine te duci la doctorwinking

| al3ks a răspuns:

Poate dc ai avut o cazatura la punctul sensibil mereu can ma lovesc la testicule nu ma dor dar incepe sa ma doara burta(pe langa ampentice) asa ca ea ceai cu fa prea mult sport ca se poate accentua durereawinking (vezi ce faci cu ouale alea ca DOARE )