Migrenele au mai multe cauze :
- somn in exces sau din contra insuficient
- mese neregulate, lipsa meselor
- schimbari meteorologice si barometrice (scaderea sau cresterea presiunii atmosferice)
- stressul si emotiile intense
- mirosuri puternice sau fumul de tigara
- lumina puternica, inclusiv reflexie intensa luminoasa
- lipsa contactului sexual
Daca imi permiti sa te completez: O cauza foarte des intalnita a migrenelor este lipsa de lichide, daca nu te hidratezi indeajuns o sa ai migrene cumplite. O spun din propria experienta. Si eu am trecut printr-o perioada cu migrene cauzata de lipsa de lichide.
eu la barbatul tau? am facut misto de tine femeia lui Dumnezeu.
Eu n'am barbat in casa? si crede'ma,al meu nu e frustrat,si primeste tot ce vrea... daca intelegi ce vreau sa-ti spun,sper ca da, ca tie trebuie sa-ti explicam ca la copii de gradinita, fiindca tu nu stii de gluma sau ironie
In cazul de fata tu nu stii de gluma! Pare rau.
Hai spune ca ai glumit...
nu'i adevarat.Si mi-a trecut migrena oricum
Eu m-am rugat la medicament, cred ca de aceea mi-a trecut
Buna ziua! Trebuie facute investigatii pentru a sti ce anume va cauzeaza aceasta cefalee (EEG, CT cerebral, Angio-RMN cerebral, s.a.). Ar fi bine sa mergeti la un medic neurolog. Multa sanatate! http://www.i-medic.ro/boli/migrena
Si eu am migrene, am doar 17 ani, asta e am fost la medici, neurolog, n-am nimic... eu nu iau nici un medicament, pentru ca dupa ma invat cu ele, las sa ma doara ca odata si odata tot trebuie sa inceteze. Aaa...cand te doare capul bea un ceai de musetel, lasa medicamentele. Mergi si la un neurolog, daca nu ai fost pana acum!
Circulatia mai poate fi o cauza. Si eu am trait acum cativa ani niste migrene ingrozitoare, iar neurologul mi-a zis ca nu circula bine sangele in zona cefei. Dupa o analiza simpla cu ciocanelul si alte exercitii asemanatoare mi-a dat medicamente de circulatie si de atunci nu am mai avut asemenea probleme
Si astenie de toamna nu poate fi? Tin sa precizez ca ma simt mereu obosita,chiar si cand ma trezesc,sau daca nu fac nimic, dorm si mult, foarte mult.
De la calculator te doare doar daca te fortzezi sa vezi mai bine ( in caz ca nu porti ochelarii ) sau de la umina puternica, da eu de cand ma stiu stau destul de mult la calculator da pentru ca am ochelari de vedere care reflecta lumina in exces si lasa doar o portiune sa treaca, deci n-am avut probleme. La fel de accord, din lipsa de lichide te poate durea capu, incepi sa te incingi tare in obraji si dupa incepe sa te doara capu.
Poate ceva raceala, si eu am la fel numai ca eu stiu de la ce am baut o bere de la frigider si tot asa patesc can beau ceva rece
Carmen133 întreabă: