| MisterJaguar a întrebat:

De 4 luni am la penultimul deget de la picior in varf un fel de basica.Nu dispare nu stiu ce ar putea fi daca e sa o rup imi curge sange.Basica este si inauntru daca apas ma doare putin dar nu ma incomodeaza.dar mi-e frica sa nu fie ceva urat.Intrebarea este:
Ce este si trebuie sa ma tem? sau explicati-mi consecintele mi-e frica. FUNDA!

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
4 răspunsuri:
Răspuns utilizator avertizat
| Dancescu_Alex_1996 a răspuns:

Acea lovitura este o rana facuta de unghie. unghia intra cu coltul sub piele. ea inainteaza si iti face trana din ce in ce mai mare. si adta doar prin operatie se cam poate rezolva. sau poate fii un nigel. altceva nu are ce sa fie.

| Dancescu_Alex_1996 a răspuns:

O avut un prieten. si tot taia coltul la unghie cu unghiera. si in timp daca unghia nu mai intra in carne. acea buba dispare.

| ONtheAIR a răspuns:

Eu am avut ceva asemanator in palma, nu e nimic grav ci doar ti sa strans sangele sub piele el o sa se usuce in locul ala si dupa daca spargi besica va iesi sangele uscat.