Se spune ca atunci cand simti acele intepaturi, e bine sa tusesti
Cel mai bine e sa mergi la un consult.
Mi-s-a intamplat si mie ceva asemanator. Ma tinea inima in continuu si cand tragean aer in piept ma durea. Am mers la doctor si mi-a spus ca e o raceala,, intercostala" sau ceva asemanator. Asta inseamna ceva de genul raceala interna. Mi-a dat Nurofen si un gel mentolat. Te sfatuiesc pana ajungi la doctor sa iei ceva pentru durere si sa iti cumperi un gel mentolat de la farmacie. E un gel care incalzeste locul si simti o senzatie de parca te-ar arde nu stiu cum sa explic . Oricum nu e rau sau durerosm. De preferat sa te imbraci mai gros in zona unde te doare si dupe ce te dai cu gel sa te imbraci cu o bluza sau ceva. Si sa nu stai cu spatele descoperit niciodata. Sa ceri si radiografie totusi. Sper ca intelegi si ca te-am ajutat.
Ai putea avea o problema la plamani sau la coaste/stern (cutia toracica). Inima nu e cu siguranta de vina. Cel mai probabil doar ti se pare, dar bine faci ca mergi la medic sa te convingi.
Seamana cu problema mea. Acum 2 ani am inceput sa simt chestii asemanatoare. Nu simteam nimic pe spate, ce-i drept, dar in rest descrii ceea ce simteam si eu. Du-te la doctor si spera sa fie doar o senzatie trecatoare. Mie mi-a iesit tahicardie.