PsihoSex
| PsihoSex a întrebat:

De-a lungul vietii, 80% dintre fete, femei si mame se pot imbolnavi!

Informati-va!

PROTEJATI-VA!

www.informarehpv.ro

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
5 răspunsuri:
auran
| auran a răspuns:

Ciao, noroc ca este inca mica pustoica mea pentru ca daca ar fi fost sa-i fac acum vaccinul nu stiu daca i l-as fi facut...
Iar in cazul in care l-as fi facut, observ ca sunt doua vaccinuri - Cervarix si Silgard, la care compozitia activa a vaccinului difera. Cine mi-ar putea spune ca unul este mai bun sau mai eficient decat celalalt... Incep sa devin reticienta la atatea vaccinuri...
Multumesc pentru articol... O zi placuta si frumoasa!

| emy a răspuns:

Multumim frumos! Numai bine!

emanuellex
| emanuellex a răspuns:

Multumim. Este o informatie foarte utila. Multa sanatate!

| Bacemi a răspuns:

Foarte buna interventia ta PsihoSex. Acesta este un subiect delicat care ar trebui tratat cu un mai mare interes de catre toti. Multi nu se informeaza atat cat ar trebui din diverse motive.

| JeSa a răspuns:

Salve!, tin sa multumesc de aceasta "mini-documentatie"!,-de care si stiam din alte surse, mmm... felicitari!, Numai bine!