| Mirezoff a întrebat:

De aproape 2 saptamani sunt racit, am urmatoarele simptome : puroi mai maroniu ( azi a fost mai alb ), raguseala, nas infundat si tuse. Am fost la medic mi-a prescris antibiotic, apa de ploaie. Tin sa precizez ca nu am amigdale si nu am facut deloc temperatura. Mi-am procurat reteta de zinnat si urmez de Luni tratatmentul, de la foarte multa coptura expectorata am ajuns sa expectorez mai putina. Tin sa precizez ca acum 2 saptamani la prima expectorare m-am fortat putin si a fost cu putin sange, dupa a fost normal. Am incercat ceaiuri, carmol, toate prostiile. Doctora m-a diagnosticat cu rosu in gat, daca nu imi trece nici cu zinnat unde sa mai merg?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
1 răspuns:
| gothicbat a răspuns:

Așteaptă să vezi cum funcționează tratamentul cu Zinnat și dacă nici așa nu-ți trece, mai mergi la medic sau schimbă medicul. Între timp poți să încerci și remediile,, naturiste". Dacă nu te ajută, nu-ți fac nici rău, ești safe. Însănătoșire grabnică.