| rapidistarapid a întrebat:

De aproape o luna mi-a iesit pe spate un cos care e destul de mare si e cos din ala inauntru, tot m-am facut cu spirt si am pus nivea pe el, dar nu imi trece, ieri mi s-a spart si a iesit puroi din acela din el, dar tot mare e. Ce poate sa fie si ce sa fac sa imi treaca? Astept raspunsuri.

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
4 răspunsuri:
| luciana200972 a răspuns:

U e prea recomandat sa dai cu spirt, foloseste iod sau betadina care sunt puternic dezinfectante, de asemenea nu pune crema nivea pe el pentru ca nu faci decat sa-l hranesti, trebuie pus ceva care sa-l usuce. daca nu merge, du-te la doctor.sanatate.

| marrr a răspuns:

Poate fi un furuncul. Du-te la un dermatolog. thinking Stiu ca mai apar astfel de cosuri(inauntru) dar dupa ceva timp trec de la sine.

| andre999 a răspuns:

Probabil este un furuncul adica o infectie de natura stafilococica ai grija nu trebuie sa-l spargi tu pentru ca poti sa raspandesti bacteria in restul corpului. Daca ti s-a spart singur da cu spirt si ai grija sa nu te infectezi mai rau. Nu te speria este perfect normal ce ti se intampla mai ales ca e vara, toata lumea are cel putin unu pe sezon. Sanatate si succes.

| DamnedDark a răspuns:

Ia un fir de rostopasta si da pe cos si se usuca