| drumsandrainbow a întrebat:

De aproximativ 3 saptamani ma tot duc la toaleta din ora in ora si urinez o cantitate foarte mare de urina aproape incolorain ciuda faptului ca nu beau lichide aproape deloc( beau cam jumatate de litru pe zi de lichide) mentionez ca nu am dureri in zina inghinala, sau usturime, sau orice fel de disconfort as dori sa stiu daca exista probleme si vreau un raspuns destul de lamuritor,

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
4 răspunsuri:
| BiuL a răspuns:

Si eu ma duceam din ora in ora la baie cand luam ceva medicamentel pentru rinichi, poate iei si tu ceva cu efect diuretic thinking oricum nu e sanatos sa bei doar jumatate de l de lichid pe zi... teoretic urina trebuie sa fie incolora, inseamna ca bei apa suficienta, dar la tine nu e cazul asa ca e mai ciudat... du-te la doctor, poate totusi ai ceva infectie urinara si incearca sa bei si tu 2 litri de apa pe zi.

| LorenaAnca a răspuns:

Eu am fost la olimpiada de biologie si am invatat ceva in legatura cu asta. Daca urinezi mult, iar urina este foarte diluata, poti avea diabet insipid. Asta poate fi provocata din cauza lezarii (sau vatamarii) hipofizei. Dar te rog sa spui unui adult si sa mergi la doctor!

| Raniia a răspuns:

Daca cantitatea de urina este mai mare decat lichidele care le bei intr-o zi nu este ceva normal. Spune-i mamei tale si te va duce la medicul de familie pentru investigatii. Poliuria este un semn ce poate determina un diabet.Iti doresc din toata inima totul sa fie o alarma falsa si multa sanatate.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Bună!
Posibil să ai diabet insipid.
Mergi la medic pentru consult şi tratament.
Te pup!