Parerea mea este ca atunci cand te cureti in urechi, sa nu folosesti betisoare ci apa si sapun
Buna, parera mea este ca ar trebui sa schimbi castile, poate din cauza doapelor ai problema asta si asculta si tu un timp muzica data foarte incet (ca sa fortezi urehea sa asculte ceea ce asculti)
Eu folosesc casti de tip headphone, nu earbud, adica dinacelea cu burete si cu spatiu de la speaker pana la ureche.Stiu ca problema o am de mai bine de o luna, nu stiu daca ar fi putut agrava situatia, dar la inviere sistemul audio a fost dat foarte tare si de calitate proasta, cu sunet subtire si zgarietor la urechi, iar eu am stat cam la 2 metri de boxa, care a fost in stanga mea, la urechea problematica...
De la o raceala probabil ai secretii in ureche si timpanul este opac. Iti recomand sa te duci la farmacie sa ceri niste picaturi si sa iti suflii bine nasul. Am patit si eu la fel si mie asa mi-a trecut.
S-ar putea sa fie niste secretie blocata pe canal, deoarece am fost racit cu 2 luni inainte si cateodata mi se mai infunda gatul.M-am dat cu un spray pentru dop de ceara, nu a functionat.
De la o raceala probabil ai secretii in ureche si timpanul este opac. Iti recomand sa te duci la farmacie sa ceri niste picaturi pentru urechi sisa iti suflii nasul bine. Am patit si eu la fel si mie asa mi-a trecut.
DenisaMetal întreabă: