Ce ar fi sa consulți un orl-ist?
Nici un medic nu consultă in online. De aici poți cel mult sa primești niste sfaturi medicale de atelier.
O sa ii spună același lucru ce i-am spus și eu trust me.
Am tinitus de trei ani, îmi țiuie permanent urechea, am fost la ogramada de medici și nu am rezolvat nimic, unii mi-au spus sa ma obișnuiesc ca nu o sa mai scap, ca să vezi aveau dreptate.
M-am uitat pe forumuri și unii se plângeau ca aveau de mulți ani tinitus și ca au fost la o mulțime de medici și nu au rezolvat nimic.
Sunt mai multe tipuri de tinitus cu diferite cu zgomote diverse.
Tinitus nu e o boala e un simptom al altei afecțiuni asa ca nu exista tratament.
Ea are de mult probleme cu spondiloza, de acolo i se trage, asta e cauza tinitusului, spondiloza cervicala, am studiat puțin tinitusul și cauzele și știu despre ce vorbesc.
Singura șansă să scapi de tinitus e când ai dop de cerumen, dar ea are probleme grave cu coloana de mulți ani, am urmărit-o pana și pe alte forumuri în care se plângea de aceeași problema.
Sunt într-adevăr sanse sa scape, asa cum ia apărut sa și dispară brusc dar sunt șanse foarte rare.
Mie îmi țiuie permanent urechea, doctorul mi-o spus sa ma obișnuiesc, și chiar dacă găsesc cauza nu o sa scap.
Cauza e ca am întrerupt brusc în repetate rânduri tratsmentul antidepresiv, mi-am făcut-o cu mana mea cum se spune.
Unii aud pulsații, altii zumzet, sunet de clopotei, vertij, asa cum aude ea, e o adevărată simfonie.
O sa ii dea betardec și probabil ginkgo biloba, sau bilobil.
2 săptămâni nu am putut dormi din cauza tiuitului trebuia sa ascult clipuri cu tinitus sound, gen like this
https://youtu.be/1Q9m4KATZcY
Ca să acopere tiuitul, acum m-am obișnuit nu îl mai bag în seama.
Dacă ii acorzi atenție creierul îl percepe ca pe un pericol și te îmbolnăvești psihic ( depresie, anxietate, atac de panica)
Pot sa spun ca sunt într-o relație deschisa cu tinitus
E o afecțiune domneasca de care nu se poate scăpa.