Am foarte des dureri de masea. Poti incerca o alifie care pe moment iti amorteste maseaua. Poti incerca sa pui o compresa rece pe obraz (are efect revigorant si te calmeaza), poti incerca sa clatesti cu apa si nu te gandii la durere, incearca sa uiti ca exista.
I-a un calmant pentru masea si incearca sa nu te mai gandesti la masea algeva nu stiu imi cer scuze
Daca ai maseaua cariata fa praf o pastila algocalmin si pune putin din praf in carie.iai va fi mult mai bine.
Pai. o lingurita MARE de miere sau ceva mai BUN: pune pe o bucata de vata cateva [5 aprox] picaturi de propolis si pune pe maseaua care te doare. tine cam 10 minute, si nu o sa doara la fel de tare, iar peste cateva minute trece de tot sunt sigura de asta. :X funda ?
Ca sa ameliorezi durerea iti poti cumpara de la farmacie Xilina. Iti amorteste si nu mai simti nimic. Efectul trece cam in 5 minute, iar apoi durerea se mai potoleste . Trebuie doar sa tii substanta in gura pentru cateva secunde si apoi s`o scuipi.Sau incearca sa suporti durerea, nu mai lua pastile ca nu sunt bune la stomac.
Deeaandreea9156 întreabă: