Si eu parca am aceleasi simptome de aseara, dupa ce-am vazut banner-ul cu Geoana de pe site.
Incearca Fervex si pastile de tuse. Prezint si eu o tuse seaca, dar la mine e ceva obisnuit si niciodata nu m-a speriat raceala sau gripa. Daca nu ai febra, inseamna ca te-a tras curentul sau e ceva minor. Nu va impacientati cu totii, au spus asa multe de gripa porcina zilele astea incat cred ca lumea a innebunit psihic ca sa nu ia acest virus.
NU am gripa porcina, stati linistiti. Nu am avut de unde s-o iau. Am stat mai mult pe-acasa. Oricum nu orice viroza e gripa porcina, nu?
La mine merge cu fervex, iau prima data 2 plicuri si ma culc, apoi cate un plic.vezi ca dau o stare de somnolenta si imposibilitatea sa te concentrezi prea tare, dar efectul e rapid.
Coldrex merge de obicei la mine... totusi sfatul meu e sa mergi sa vezi doctorul de familie...
Coldrex este foarte bun.La gat pune niste cartofi dati pe razatoare si stropestei cu putin spirt.Gripa porcina nu exista.Sanatate!
Du-te la doctor mai bine. si pentru orice eventualitate ia-ti o masca chirurgicala cand intri in spital, cabinet etc. nu lua alte antibiotice inainte pentru ca ar putea modifica diagnosticul!(