| Amelia87 a întrebat:

De aseara ma simt straniu. Desi am stat acasa ieri, nu stiu cum am racit. Acum am nasul infundat, dureri de cap si ma doare gitul. Febra nu am. Am incercat remedii naturiste dar nu prea merg. Ce sa iau mai bine din seria Coldrex, Coldact?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
9 răspunsuri:
| fabiola a răspuns:

Fervex si vitamina C cu propolis!

| Flav a răspuns:

Si eu parca am aceleasi simptome de aseara, dupa ce-am vazut banner-ul cu Geoana de pe site.
Incearca Fervex si pastile de tuse. Prezint si eu o tuse seaca, dar la mine e ceva obisnuit si niciodata nu m-a speriat raceala sau gripa. Daca nu ai febra, inseamna ca te-a tras curentul sau e ceva minor. Nu va impacientati cu totii, au spus asa multe de gripa porcina zilele astea incat cred ca lumea a innebunit psihic ca sa nu ia acest virus.

| Amelia87 explică:

NU am gripa porcina, stati linistiti. Nu am avut de unde s-o iau. Am stat mai mult pe-acasa. Oricum nu orice viroza e gripa porcina, nu?

| aysun a răspuns:

Ai gripa porcina

| angella1972 a răspuns:

La mine merge cu fervex, iau prima data 2 plicuri si ma culc, apoi cate un plic.vezi ca dau o stare de somnolenta si imposibilitatea sa te concentrezi prea tare, dar efectul e rapid.

| uzzi92 a răspuns:

Coldrex merge de obicei la mine... totusi sfatul meu e sa mergi sa vezi doctorul de familie...

| jenny a răspuns:

Coldrex este foarte bun.La gat pune niste cartofi dati pe razatoare si stropestei cu putin spirt.Gripa porcina nu exista.Sanatate!

| cookie_1240 a răspuns:

Du-te la doctor mai bine. si pentru orice eventualitate ia-ti o masca chirurgicala cand intri in spital, cabinet etc. nu lua alte antibiotice inainte pentru ca ar putea modifica diagnosticul!(

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Gropa porcina. Du-te la doftor. Fa un antibiotic.