| izvordemunte a întrebat:

De azi dimineata, de cand m-am trezit, nu simt nici o senzatie tactila/dureroasa a pielii de mai jos de genunchi, pana la jumatatea gambei, partea anterioara. E "amortita" si nu mi-a trecut deloc. Care ar putea fi cauza?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
7 răspunsuri:
Brigaela
| Brigaela a răspuns:

Daca amorteala dureaza de peste doua ore, e cazul sa te vada un enurolog de URGENTA (la camera de garda). Poate nu e nimic grav (probabil), dar trebuie sa te asiguri.

Legiuitoarea
| Legiuitoarea a răspuns:

Bună.
Poate fi o afecțiune neurologică, mergi la medic.
Pa, pa.

| Artemisia a răspuns:

Nu am nici cea mai vaga idee.
Ar trebui sa mergi la doctor.
Si eu nu imi simt cateodata picoarele, dar este din cauza amortelei, dar daca tu nu ti le simti de mai mult timp ii rau.
Du-te maine la doctor.
Sau daca ai un medic de familie, du-te la el.
Nu sta asa.
Eu am avut asa o prietena care tot a durut-o piciorul stang cateva zile, si a mers la doctor si a aflat ca are tumoare.
Acum ea a trecut peste asta, dar a suferit mai multe interventii.
Mai bine sa mergi, in caz ca ai ceva boala sa o poti opri la timp.
SANATATE MULTA!

| aaaa12345 a răspuns:

Te rog zi-mi cati ani ai mersi. prvat

| alexgogo a răspuns:

Nu vreau sa te sperii, dar nu e ok. este ceva neurologic, cum bine a spus cineva mai jos. mergi ACUM la medic.

| rserpu a răspuns:

Este madia tersiquez, originara din Jungla Amazoniana din Brazialia. O sa mori.

| augustus a răspuns:

Du-te urgent la medic, la urgenta.