| kidda97 a întrebat:

De azi dimineata ma dor ingrozidor ochii crying

ma ustura asa rau pe langa marginile ochiului si pielea de langa ochii crying(

ce am? ce se intampla? ce trebuie sa fac?

fundita

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| byka23 a răspuns:

Te speli bine pe maini si arunca apa rece pe ochi fara sa atingi (daca te freci te iriti mai tare) apa multa si tamponeaza cu un servetel fin in zona sa te usuci

5 răspunsuri:
Legiuitoarea
| Legiuitoarea a răspuns:

Bună.
Cel mult te poți spăla cu apă rece sau ser fiziologic.
Mergi la oftalmologie pentru investigații.
Sănătate.
Pa, pa.

| anss23 a răspuns:

S-ar putea sa ai conjunctivita, asa ca du-te la un orl-ist pentru un control, sau poate pur si simplu ai stat mult cu ochii in calculator in ultimele zile.Mai fa o pauza de calculator si televizor.

| Hypathia a răspuns:

Sa te odihnesti mai mult, asta in cazul in care obisnuiesti sa pierzi noptile. Daca esti fata si te machiezi, sa nu dormi cu machiajul la ochi si sa ii cureti foarte bine. Daca problema ta este una medicala trebuie sa mergi la medic. Bafta!

| Poinsettia a răspuns:

Alergie la produse cosmetice.
Ce sa faci? Sa le identifici pe cele ce-ti fac probleme si sa nu le mai folosesti.

| kidda97 explică:

Multumsk la toti mi-am revenit big grin